Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, 28-29.05.2020 Nieporęt

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, 28-29.05.2020 Nieporęt

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objął patronatem branżowym XIII Konferencję Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, którą w 2020 roku organizuje Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Konferencja odbędzie się 28 – 29 maja 2020 r. w Nieporęcie, nad Zalewem Zegrzyńskim.

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa.

Tematyka Konferencji:

  • projektowanie nowych produktów, procesów i opakowań,
  • innowacje w przetwórstwie i przechowalnictwie,
  • owoce, warzywa i grzyby jako surowce prozdrowotne,
  • metody analityczne oraz skład surowców i przetworów,
  • zapewnienie bezpieczeństwa owoców, warzyw i grzybów oraz ich przetworów,
  • zanieczyszczenia surowców i produktów owocowo-warzywnych i grzybów,
  • aspekty środowiskowe w produkcji żywności.

Mamy nadzieję, że tematyka konferencji i przedstawione doniesienia będą interesujące nie tylko dla pracowników nauki, ale również dla przedstawicieli przemysłu owocowo-warzywnego, technologów i analityków.

Patronem konferencji jest Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Niezbędne informacje znajdą Państwo w komunikacie w załączniku oraz na stronie: https://oiw.ibprs.pl/.