Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja PFPŻ on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, 13.10.2021 r.

Konferencja PFPŻ on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, 13.10.2021 r.

Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem konferencje PFPŻ ZP pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, która odbędzie się w dniu 13 października 2021r. na platformie ZOOM.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, która odbędzie się w dniu 13 października 2021 r. na platformie ZOOM.

W programie:

  • Wycofanie żywności z obrotu – najbardziej newralgiczne elementy z perspektywy prawnej
  • Testowanie procedury wycofania wyrobów z rynku w świetle wymagań standardów BRC-GSFS ver.8 i IFS Food ver.
  • Odpowiedzialność cywilna za szkody wyrządzone przez żywność – jak się przygotować, jak reagowaćCase study kryzysu związanego z wycofaniem oraz reklamacje

Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl

 

Kontakt:

Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu

e-mail:

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M: + 48 604 143 104