Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja “Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych zagrożeń”, 23.04.2013r., Warszawa

Konferencja “Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych zagrożeń”, 23.04.2013r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez Biuro Promocji Jakości pt. “Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych zagrożeń”, która odbędzie się 23.04.2013 r. w Warszawie.

Podczas konferencji przedstawiciele służb kontrolnych oraz uznani specjaliści omówią tak istotne zagadnienia jak badanie gatunkowości mięsa w wyrobach mięsnych, wycofywanie żywności z rynku, kontrola identyfikowalności surowców oraz system food defense.

Konferencja jest skierowana do przedstawicieli firm spożywczych, urzędowej kontroli żywności, laboratoriów, jednostek certyfikujących oraz wykonawców usług ochrony przed szkodnikami.

Uczestnicy konferencji poznają odpowiedzi na nurtujące ich pytania, w tym:

            • Jakie podkładki absorpcyjne są niebezpieczne?

            • Jak prawidłowo wycofywać żywność z rynku?

            • Jakie korzyści przynosi system food defense?

 

Poniżej znajdą Państwo szczegółowe informację wraz z formularzem zgłoszeniowym.

Pliki do pobrania: