Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności

Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronat nad konferencją organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt. „Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” w 18-20 kwietnia 2012 roku w hotelu Pan Tadeusz w Serocku.

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:

  • Wymagania higieniczne w produkcji i obrocie żywnością
  • Ustawa o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym
  • Zmiany przepisów o dodatkach do żywności 
  • Ochrona prawna przedsiębiorców przed nieuczciwymi praktykami reklamacyjnymi
  • Metale ciężkie i zanieczyszczenia procesowe żywności

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail:

 

Pliki do pobrania: