Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Webinarium PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM

Webinarium PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM

Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem webinarium Polskiej Federacji Producentów Żywności pt.: „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM.

W programie:

  • Substancje pomagające w przetwarzaniu
  • Nowe składniki żywności – zasady stosowania
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału w Webinarium!

Liczba miejsc ograniczona!

 

Więcej informacji udziela:

Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu

e-mail:

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M: +48 604 143 104