Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > „VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, 22-23 maja 2019 r., Chlewiska k. Radomia

„VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, 22-23 maja 2019 r., Chlewiska k. Radomia

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję z cyklu „VIII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 22-23 maja 2019 r. Hotel Manor SPA w Chlewiskach k. Radomia.

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

 

W programie m.in.:

  • dodatki
  • zanieczyszczenia
  • opakowania
  • zmiany przepisów

Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingutel.: +48 22 830 70 55,

email: m.jonczak@pfpz.p