Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne” 26 marca 2020 r., Warszawa

Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne” 26 marca 2020 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję szkoleniową PFPŻ ZP pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 26 marca 2020 r. w hotelu Marriott w Warszawie.

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
  • Nowe składniki żywności – zasady stosowania
  • Substancje pomagające w przetwarzaniu

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: