Konferencja szkoleniowa PFPŻ „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, 14.11.2019r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję szkoleniową PFPŻ ZP pt.:„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się w dniu 14 listopada 2019 r. w Hotelu Marriott w Warszawie.

W programie:

  • Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności
  • O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku
  • Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego 
  • Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
  • Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl