Konferencja „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, 28.03.2019 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, która się odbędzie w dniu 28 marca 2019 r. w Hotelu Marriott w Warszawie.

W programie:

  • Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
  • Stosowanie dodatków do żywności i aromatów
  • Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
  • Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
  • Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności

Organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące produkcji żywności w świetle aktualnych przepisów.

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Informacja na temat konferencji na stronie portalu: https://www.pfpz.pl/konferencja-pfpz-zp-produkcja-zywnosci-w-swietle-aktualnych-przepisow-28032019-r-15985

 

FORMULARZ REJESTRACYJNY dostępny na stronie: https://www.pfpz.pl/rejestracja/?lang_id=1&id_event=8&f_rodzaj=1


Więcej informacji udziela:

Monika Jonczak

Dyrektor Marketingu

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

kom. 604 143 104

tel.+48 22 830 70 55

tel./fax+48 22 830 70 56

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

www.pfpz.pl