Strona Główna > Aktualności > Zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie „Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw”
Kodeks praktyki

Zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie „Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw”

Stowarzyszenie „Krajowa Unia Producentów Soków” (KUPS) informuje o rozpoczęciu konkursu mającego na celu wybór wykonawcy ogólnopolskiego programu promocyjno – informacyjnego „Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw” i zaprasza do wzięcia udziału.

Ogólnopolski program promocyjno – informacyjny „Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw” ma na celu promocję innowacyjnych przetworów owocowo-warzywnych na rynku, w szczególności znakowanych Znakiem Jakości z oświadczeniami i/lub zdrowotnymi oraz obalenie mitu szkodliwości cukru zawartego w owocach, warzywach i ich 100% przetworach.

 Maksymalna kwota, w której zawrzeć ma się przeprowadzenie zaplanowanych działań wraz z przekazaniem autorskich praw majątkowych bez ograniczeń czasowych i terytorialnych w ramach w/w programu oraz wynagrodzenie Wykonawcy nie może przekroczyć kwoty 932 550 PLN netto.

Termin składania oferty upływa 03.09.2018 r., godzina 12.00. Oferty prosimy przysyłać do Biura KUPS, ul. Rakowiecka 36 lok. 340, 02-532 Warszawa.

Logowanie
login
hasło
Informacje dla branży Członkowie Legislacja Grupy robocze Archiwum

Interpretacje Ministerstwa RolnictwaPublikacjeNewsy prasoweKonferencje, seminaria, szkoleniaStanowiskaLista członkówNasi członkowieKodeks Praktyki AIJNPrzewodniki i zalecenia AIJNPrzewodnik dobrej praktyki Przewodnik QUALI JUICEKrajowe akty prawneUnijne akty prawneKonsultacje społeczneGrupy roboczePrognozowanie zbiorówDane z Global Trade Information Services, Inc201120102009200820072006
Niniejszy serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatność i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij