Strona Główna > Legislacja > Kodeks Praktyki AIJN

Kodeks Praktyki AIJN

W Biurze Stowarzyszenia KUPS dostępne są: drugie wydanie książkowe Kodeksu Praktyki AIJN - grudzień 2012 w języku polskim. aktualizacja Kodeksu Praktyki AIJN – lipiec 2015 w języku polskim (płyta CD).



Aktualizacja Kodeksu Praktyki AIJN - wrzesień 2016
W Biurze Stowarzyszenia KUPS jest dostępna aktualizacja Kodeksu Praktyki AIJN – wrzesień 2016 w języku polskim. Bieżąca aktualizacja zawiera zmiany parametrów dla owoców: większości rodzajów owoców (18 rodzajów). Jak również zawiera materiały dodatkowe: komentarze ogólne, tymczasowe wartości ekstraktu i gęstości względnej, tymczasowe wartości ekstraktu i gęstości względnej dla soków/przecierów warzywnych, standardowe wartości odżywcze dla soków owocowych oraz definicję cukru pochodzącego z owoców.

więcej>>

Aktualizacja Kodeksu Praktyki AIJN - lipiec 2015
W Biurze Stowarzyszenia KUPS jest dostępne aktualizacja Kodeksu Praktyki AIJN – lipiec 2015 w języku polskim. Bieżąca aktualizacja zawiera zmiany parametrów dla owoców: wszystkich rodzajów owoców. Jak również zawiera materiały dodatkowe: analityczne metody odwoławcze, tymczasowe wartości ekstraktu i gęstości względnej, tymczasowe wartości ekstraktu i gęstości względnej dla soków/przecierów warzywnych oraz maksymalne poziomy zanieczyszczeń w sokach owocowych.

więcej>>

Książkowa reedycja Kodeksu Praktyki AIJN dostępna w Biurze KUPS
W Biurze Stowarzyszenia KUPS jest dostępne drugie wydanie książkowe Kodeksu Praktyki AIJN w języku polskim. Reedycja zawiera parametry referencyjne dla 22 rodzaju soków owocowych. Dodatkowo wydanie zostało wzbogacone w komentarze ogólne i specjalne dla parametrów referencyjnych, metodykę, dyrektywy sokowe (znowelizowaną i poprzednio obowiązującą) oraz wytyczne szacowania soku owocowego w nektarach

więcej>>

Logowanie
login
hasło
Informacje dla branży Członkowie Legislacja Grupy robocze Archiwum

Interpretacje Ministerstwa RolnictwaPublikacjeNewsy prasoweKonferencje, seminaria, szkoleniaStanowiskaLista członkówNasi członkowieKodeks Praktyki AIJNPrzewodniki i zalecenia AIJNPrzewodnik dobrej praktyki Przewodnik QUALI JUICEKrajowe akty prawneUnijne akty prawneKonsultacje społeczneGrupy roboczePrognozowanie zbiorówDane z Global Trade Information Services, Inc201120102009200820072006
Niniejszy serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatność i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij